Minimalistična poročna vabila

Leto 2021 je prineslo na področju poročnih tiskovin veliko novosti in sprememb. Vabila so postala preprosta, poročna vabila zelenje pa okrašena z naravo. Prav zaradi tega smo pripravili za vas kolekcijo vabil – minimalistična poročna vabila. Vabila majo zelo malo okrasja, vendar so kljub temu ohranila eleganco in šarm. Letošnja vabila so v zemeljskih, koralnih in pastelnih barvah, veliko je dodatkov iz vrvice, naravnih materialov, lesa, močno pa so prisotni tudi cvetlični vzorci. Pri poročnih vabilih prevladuje cvetje, ki je veliko, polno in deluje elegantno, čeprav so to cvetovi, ki prej spominjajo na travniško cvetje, kot na neke gojene,  visoko kvalitetne in cenjene rože.

V letu 2021 se pojavljajo tudi poročna vabila, kjer je v ospredju zelenje v kombinaciji z nežnimi cvetovi. Tudi ta vabila so preprosta imajo naravne dodatke – vrvice, lesene detajle in narejena so na naravnih papirjih. Kljub temu pa zelo nežno izgledajo ti vzorci tudi na belem papirju.

Velike pentlje so zamenjali vzorci

Čeprav na poročnih vabilih, še vedno najdemo pentljice in razne trakove, so poročna vabila v letu 2019, kar se tiče pentljic, bolj skopa. Večina vabil je ploskovnih, kot dodatek pa pogosto najdemo juto, čipke in vrvico. Veliko vabil ima tudi nek motiv, nek določen cvet, simbol, ki se nato prepleta skozi vso dekoracijo. Poročna vabila, ki imajo pentljice, so le te ponavadi iz ožjih trakov v naravnih, zemeljskih barvah. Kot že rečeno, pa je najpogostejši dodatek vrvica.

Poročna vabila minimalistična- opis

Naša poročna vabila zelenje so narejena iz 250g papirja, ki je v mat ali perl izvedbi. Pri naravnih vabilih, je pogosto papir tudi v zemeljskih in naravnih barvah. Pri ploskovnih vabilih sta uporabljena navadno dva papirja, da je vabilo bolj trdno in na otip debelejše. Ponavadi sta papirja v različnih odtenkih, da dobi poročno vabilo bolj 3D izgled. Vabilo ponavadi krasi kakšna čipka, trak iz vrvice ali naravnih materialov.  Vsakemu vabilu pripada tudi kuverta, ki je že všteta v ceno, če pa želite imeti poseben kuverte, ki imajo na kuverti na notranji strani na vrhu vzorec – oblazinjene kuverte, pa je te potrebno 0,20 eur doplačati. Oblazinjene ali oblečene kuverte, so 120g v beli ali krem barvi in imajo na notranji strani dodan potiskan papir, tako, da kuverta stilsko pripada vabilu.

Kako naročiti

Naročite lahko preko spletne trgovine in izdelke daste v košarico. Oblikovanje in tisk, sta všteta v ceno, tako, da nam v opombe zapišite besedilo, ki ga želite imeti na vabilu. Izgled besedila za poročna vabila vam nato pripravimo mi, vam ga posredujemo v PDF obliki na vaš mail in šele, ko nam vi potrdite osnutek, vabila natisnemo in izdelamo. Plačate lahko po povzetju ali po predračunu.

Več naših vabil si lahko ogledate tudi v naši galeriji poročnih vabil na www.inki-vabila.si TUKAJ

Našo dodatno ponudbo, pa najedte tudi na naši PINTEREST strani TUKAJ

Pester izbor daril in dodatkov za vaše poročno slavje pa vam ponujamo tudi v naši spletni rgovini www.porocni-bazar.si TUKAJ

Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši trgovini v Mariboru v TC City – Poročni bazar INKI

minimalistična poročna vabila Poročna vabila MINIMALISTIČNA ...

2,90

Sporočilo
Izbira kuverte *
Extra subtotal:0,00
Total price:2,90