Vabila za Abrahama

50 letnica je trenutek, ko je prav, da se za hip ustavimo in se poveselimo s prijatelji, sorodniki in znanci. Vabila za Abrahama so ročno narejena in unikatna. Bodite drugačni in povabite prijatelje na nepozabno zabavo.

Moderna vabila za Abrahama

Vabila za Abrahama ne rabijo biti enostavna, zgolj le nek verz in povabilo, saj kot pravijo, so 50 nova 40 in zato lahko imajo Abrahamovci tudi mladostna vabila. Ta vabila nimajo pentljice, ampak imajo poseben premaz, pod katerim se skriva bistvo vabila – kje in kdaj se bo zabava odvijala. Premaz se spraska kot srečka.  Lahko je tudi brez premaza.

Kvalitetna, cenovno ugodna vabila

Vabila za Abrahama so narejena iz 250 g bele, smetana ali krem barve papirja v mat ali perl izvedbi. Na vabilu je na sprednji strani nek motiv povezan s svečanim dogodkom (slika, številka, bordure…). Na sprednji strani je tudi napis, Vabilo na Abrahama, Vabilo na praznovanje… ter pentljica iz satena, ki je v poljubnih barvah.

Vabila za Abrahama – kako naročiti

Izbrano vabilo enostavno potrdite in v košarici določite količino. Če želite imeti v vabilu tudi besedilo, nam ga napišite v opombe, lahko nam ga sporočite tudi na mail info@porocni-bazar.si. V ceni vabila je všteta običajna  kuverta (takšna, ki nima potiskane notranjosti),  prav tako sta všteta tisk in oblikovanje. Če želite imeti te posebne kuverte je doplačilo 0,20 eur.

Bogata ponudba – galerija slik

Če si želite ogledati naši bogato ponudbo vabil –Vabila za Abrahama in dodatkov za Abrahama, obiščite našo spletno spletno trgovino www.porocni-bazar.si, za ogled kliknite TUKAJ vse novosti in trende si lahko ogledate tudi na naši FB strani TUKAJ, nasvete in ideje pa vam predstavljamo na www.inki-vabila.si za ogled kliknite TUKAJ

Vabila za Abrahama ABR 333

1,75