Vabila za obletnice

Razne obletnice in njihovo praznovanje je trenutek, ko je prav, da se za hip ustavimo in se poveselimo s prijatelji, sorodniki in znanci. Vabila za obletnice so ročno narejena in unikatna. Bodite drugačni in povabite prijatelje na nepozabno zabavo.

Moderna vabila za obletnice

Vabila za obletnice ne rabijo biti enostavna, zgolj le nek verz in povabilo, saj kot pravijo, so 50 nova 40 in zato lahko imajo slavljenci prav v vsakem trenutku, ne glede na starost, na tudi mladostna vabila. Ta vabila nimajo pentljice, ampak imajo poseben premaz, pod katerim se skriva bistvo vabila – kje in kdaj se bo zabava odvijala. Premaz se spraska kot srečka.  Lahko je tudi brez premaza.

Kvalitetna, cenovno ugodna vabila

Vabila za obletnice so narejena iz 250 g bele, smetana ali krem barve papirja v mat ali perl izvedbi. Na vabilu je na sprednji strani nek motiv povezan s svečanim dogodkom (slika, številka, bordure…). Na sprednji strani je tudi napis, Vabilo, številka, Vabilo na praznovanje… ter pentljica iz satena, ki je v poljubnih barvah.

Vabila za obletnice – kako naročiti

Izbrano vabilo enostavno potrdite in v košarici določite količino. Če želite imeti v vabilu tudi besedilo, nam ga napišite v opombe, lahko nam ga sporočite tudi na mail info@porocni-bazar.si. V ceni vabila je všteta običajna  kuverta (takšna, ki nima potiskane notranjosti),  prav tako sta všteta tisk in oblikovanje. Če želite imeti te posebne kuverte je doplačilo 0,20 eur.

Bogata ponudba – galerija slik

Če si želite ogledati naši bogato ponudbo vabil –Vabila za obletnice in dodatkov za obletnice, obiščite našo spletno spletno trgovino www.porocni-bazar.si, za ogled kliknite TUKAJ vse novosti in trende si lahko ogledate tudi na naši FB strani TUKAJ, nasvete in ideje pa vam predstavljamo na www.inki-vabila.si za ogled kliknite TUKAJ

Vabila za obletnice OBL 17

1,85