Skip links

Naročanje izdelkov

NAROČANJE izdelkov

Postopek naročanje izdelkov je naveden v podstrani Postopek naročanje izdelkov na spletni strani www.porocni-bazar.si TUKAJ
Marzidovšek-INKI d.n.o. lahko naročilo tudi zavrne, če ugotovi, da ga pod danimi pogoji ne more izvesti. Predhodno kupca o tem obvesti in navede razloge za zavrnitev naročila, seveda, če je to možno. Naročilo blaga velja kot potrditev pogodbe o nakupu.

Kupec po zaključku postopka naročila na naveden e-poštni naslov prejme podatke o naročilu. V tem sporočilu so informacije o nastanku naročila in povezava do spletnega mesta, kjer je shranjena ponudba v elektronski obliki. Podane so tudi povezave za hiter dostop do spletnih mest, kjer so kupcu na voljo vse informacije o njegovih pravicah ter informacije o ponudniku.

POSTOPEK NAROČANJA

 

V kolikor vam je izdelek v spletni trgovini všeč in ga želite kupiti, enostavno KLIKNETE NA IZDELEK, ki ga želite kupiti in nato kliknite na gumb, ki se prikaže – DODAJ V KOŠARICO. V desnem zgornjem kotu boste videli svojo košarico, lahko pa greste kar direktno v del POGLEJ KOŠARICO. Odpre se vam okno z vsebino košarice, kjer lahko izbrani izdelek  odstranite iz košarice ali spremenite količino nakupa posameznega izdelka. Pri tem lahko nadaljujete s plačilom NADALJUJ NA BLAGAJNO  ali nadaljujete z nakupom v spletni trgovini NADALJUJ Z NAKUPOM.  Če imate za nakup kakšen kupon za popust, ga vnesete v del VNOS KODE KUPONA. Za nakup v spletni trgovini še morate izpolniti obrazec Podatki o naročniku (ime, priimek, naslov, telefonska številka,..). Na začetku obrazca izpolnite vsa okna ki so označena z *.(Priimek in ime, naslov, poštna številka, kraj, e-mail). V rubriki OPOMBE NAROČILA/POJASNILA napišite besedilo za tiskane izdelke,ali nam sporočite svoje želje. Na desni strani ekrana si oglejte vaše naročilo, če ustreza izdelkom, ki ste jih izbrali in pri tem izberite način dostave/prevzema in način plačila. Če naslov dostave ni enak podatkom naročnika, označite to na naročilu in vpišite podatke za dostavo. Ko imate vse izbrane artikle v košarici in vpisane podatke v oknu Podatki o naročniku, uporabite okence kjer potrdite da se strinjate z splošnimi pogoji ter nadaljujete v naslednji korak KUPITE SEDAJ.  Pri tem lahko pregledate vaše naročilo in ponovno preverite točnost in pravilnost naročila. Na naveden mail, boste prejeli avtomatski odzivnik o nakupu, ki bo vseboval vse podatke o izdelkih in nakupu.

SPREJEM NAROČILA

 

Po oddaji naročila boste na svoj elektronski naslov dobili obvestilo o naročilu in kadar bo blago poravnano s predračunom, tudi obvestilo, kdaj vam bomo poslali račun.  Izdelke odpošljemo šele, ko je celotna kupnina poravnana in je denar viden na našem računu. Postopek naročanje izdelkov je preprost, če imate težave nas obvestite na našo telefonsko številko 02 2512 009 ali nam pišite na naš naslov info@porocni-bazar.si

Return to top of page