Skip links

ZABAVNE KARTICE – Kartice s skrivnostnim sporočilom

ZABAVNE KARTICE – kartice s skrivnostnim sporočilom

Če ste se naveličali sporočati vesele novice svojim prijateljem, sorodnikom in znancem, na že malce oguljen način – Veš poročila se bova, ali  Draga mami, postala boš babica… je čas, da to naredite na malce drugačen način  – z zabavnimi karticami. Zabavne kartice so posebne kartice, kjer se pod premazom na kartici, skriva neko sporočilo, ki pa ga bralec vidi in prebere šele, ko spraska premaz na kartici. Premaz se preprosto spraska s kovancem ali nečim ostrejšim in sporočilo se prikaže.

Sporočilo za poročno pričo

Najpogosteje se te kartice uporabljajo, pred poroko, ko se mladoporočenca odločita izbrati svojo poročno pričo in ji na malce drugačen način postaviti to pomembno vprašanje – Bi bil/bila moja poročna priča? Pred tem lahko dodamo kak verz ali lepo sporočilo in nato pod premaz skrijemo vprašanje.

 

Zabavne kartice PRASKALKE - Poročni bazar INKI
Kartice s skritim sporočilom -PRASKALKE

Podobne kartice lahko naredimo v različnih barvah, oblikah in z različnimi sporočili. Zabavne kartice  lahko uporabite tudi, če želite vašemu možu/partnerju sporočiti, da bo postal očka, ali staršem povedati, da se boste poročili.

Zabavne kartice s skritim sporočilom PRASKALKE - Poročni bazar INKI
Kartice s skritim sporočilom

 

Več naših modelov si lahko ogledate v naši spletni trgovini TUKAJ

Ob naročilu večih enakih kartic (vsaj 3 enake), se cena kartice tudi spremeni. Pošljite nam povpraševanje na info@porocni-bazar.si 

Zabavne kartice – tudi vabilo lahko skriva sporočilo

Ob različnih praznovanjih svoje prijatelje, sorodnike in znance,  povabimo z najrazličnejšimi vabili. Danes poznamo klasična vabila, elektronska, lesena, plastična in vsa mogoča vabila. Ponavadi najprej pričnemo iskati po spletu besedila, kako naj to veselo novico in povabilo sporočimo, na kar se da unikaten način, nato pa skušamo najti vabilo, ki bi najbolj ustrezalo naši osebnosti, bi nas še posebej poudarilo in bi povabljenim ostalo v spominu.

Zabavne kartice - vabila - Poročni bazar INKI
Zabavne kartice – tudi vabilo lahko skriva sporočilo.

Več vabil za različne priložnosti si lahko ogledate tudi na naši spletni galeriji TUKAJ

Zabavne kartice in druga vabila pa lahko najdete tudi na naši PINTEREST strani TUKAJ.

 

Return to top of page