Skip links

Poročna vabila – čipke, čipke, čipke

Poročna vabila – mešanica starega in novega

Vsi dobro vemo, da se svet vrti in tako se vrti tudi moda, trendi, stili glasbe, vse v nekem trenutku je, odide v pozabo in znova privre na dan. Tudi s trendi porok ni nič drugače. Poročna vabila, dekoracija, poročne obleke in vse kar je povezano s tem velikim dogodkom, se vrača iz preteklosti. Naj vam predstavimo naše razmišljanje o povezovanju preteklosti in sedanjosti in vam predstavimo nekaj izdelkov, predvsem poročna vabila, ki vam bodo zagotovo polepšali vaš poročni dan in slavje.

Poročna vabila s čipko

Kot iz časov naših babic

Trenutno bi lahko rekli, da se vrača moda naših babic in dedkov, da je vse, kar je staro, sedaj moderno in aktualno. Včasih so se naše babice poročale v čipkah in trakovih, v cvetju in zelenju iz domačega vrta. Poročno mizo so popestrili z izdelki, ki so jih imeli doma, ki so jih naredili sami iz lesa in reči, ki so bile pri roki. Danes poroke, vsaj večina, ne izgledajo prav nič drugače, le da moramo po te reči k našim babicam na skedenj, v kleti, morda obiskati bolšji sejem, kjer takih reči zagotovo ne manjka. Ko pogledamo fotografije kakšne poroke, se nam včasih zdi, kot bi se vrnili 100 let nazaj in še dobro, da se med temi starinami vedno najde nekaj zelo modernega, kar nas postavi v sedanjost in v čas, v katerem sedaj živimo. Tudi poročna vabila pogosto izgledajo kot bi jih potegnili iz babičine skrinje.

Poročna vabila s čipko - Poročni bazar INKI

Poročna vabila – čipke, čipke, čipke

Ko beremo o trenutnih trendih in modi, ki je aktualna med nevestami in pripravami poročnega dne, pogosto slišimo naravno, rustikalno, vintage, čipke, zemeljske, pastelne barve … z eno besedo, bi lahko rekli, nazaj k naravi in v zgodovino. Čipke in čipkam podobni materiali so zagotovo nepogrešljiv dodatek na skoraj vsaki poroki, saj zaradi svojega nežnega izgleda dodajo poroki in slavju poseben čar. Poročna vabila, kot tudi čipke so lahko bele, krem, morda tudi barvne, samo, da so čipke. Vse pogosteje se pojavljajo tudi čipke, ki so tiskane, tiskane na temne podlage, da pridejo bolj do izraza. Moramo priznati, da prav nič manj elegantno ne delujejo in so lep dodatek.

Poročna vabila s čipko - Poročni bazar INKi
Poročna vabila s čipko - Poročni bazar INKi

Čipke lahko lepo kombiniramo z naravnimi materiali, kot so les, vrvice, naravni papir, priznati pa je treba, da prav nič manj elegantno čipke ne delujejo, tudi, če jih kombiniramo s satenastimi trakovi in nekimi modernimi dodatki.

Kombinacija vabila in kuverte

Moderne tehnologije tiska, nam omogočajo zelo kvaliteten tisk, ki lahko določene vzorce natisne zelo realno in na prvi pogled je težko ločiti med sliko in realno stvarjo. Tako vam v naši ponudbi ponujamo tiskovine in kuverte, natisnjene z visoko kvalitetnimi digitalnimi tiskalniki, ki omogočajo tisk v zelo kvalitetnih barvah in na različne materiale.

Kot že rečeno, vam ponujamo kuverte, ki imajo notranjost kuverte oblazinjeno, kar pomeni, da je kuverti dodan še en list papirja, na katerem je lahko natisnjen vzorec vabila, kakršnikoli motiv, lahko pa je samo v drugi barvi, eni izmed barv, ki jo najdemo na poročnem vabilu. Takšne kuverte delujejo debelejše, bolj prefinjeno in vabilu dajo poseben pečat. V naši ponudbi poročnih vabil, so običajne kuverte že vedno vštete v ceni, te posebne kuverte, pa je potrebno doplačati od 0,20-0,30 eur za kuverto.

Poročna vabila - poročni bazar INKI
Poročna vabila cvet - Poročni bazar INKI

Tudi naše običajne kuverte, tiste, ki so v ceno že vštete, so zelo kvalitetne, 120g kuverte, ki se zapirajo na špic in so lahko v beli ali krem izvedbi. Ob doplačilu, pa nudimo tudi barvne kuverte, perl kuverte, potiskane kuverte…

Poročna vabila – kako naročiti

V naši ponudbi je veliko raznovrstnih vabil, zato vas vabimo, da obiščete našo spletno trgovino www.porocni-bazar.si – za obisk kliknite TUKAJ in si ogledate našo ponudbo. Vabila delimo po stilih in barvah, posebej pa so predstavljena poročna vabila za leto 2019. Vabila lahko neposredno v spletni trgovini naročite, pod opombe nam dodajte vaše besedilo, način plačila in izpolnite vaše podatke. Če pa bi imeli kakršne koli težave, nas lahko pokličete ali nam pišite na mail info@porocni-bazar.si in z veseljem vam bomo pomagali.

Poročna vabila – galerija slik

Ker se tudi v naši ponudbi poročnih in drugih vabil, ponudba neprenehoma spreminja in dopolnjuje in nekatera vabila morda v sami spletni trgovini niso več na voljo, vas vabimo, da obiščete našo spletno stran ihttps://inki-vabila.si/ in si tam ogledate galerijo naših vabil, vse na enem mestu. Če boste našli med temi vabili, kakšno poročno vabilo, ki bi ga želeli imeti, a ga v spletni trgovini niste našli, nam pišite ali nas pokličite in z veseljem vam bomo naredili tudi tega. Vabila izdelujemo in oblikujemo sami, zato ni problema ustreči vašim željam.

Našo bogato ponudbo poročnih vabila in poročnih dodatkov, si lahko ogledate tudi na naši PINTEREST strani, za ogled kliknite TUKAJ.

Želimo vam obilo užitkov ob brskanju po naših straneh, za vse tiste, ki pa bi vseeno želeli videti izdelke, poročna vabila in ostalo ponudbo, tudi v živo, vas vabimo v našo poročno trgovino v TC CITY v Mariboru, kjer si lahko v naši trgovini Poročni bazar INKI in našem novem razstavnem prostoru, vse tudi v živo ogledate, mi pa vam bomo z veseljem svetovali in pomagali. V novem razstavnem salonu so poročna vabila še posebej izpostavljena. Verjamemo, da se vsaka zgodba začne s poročnim vabilom, zato za nas poročna vabila predstavljajo poseben izziv.

Return to top of page