Skip links

Vabila za 18. rojstni dan – končno polnoletni

Vabila za 18. rojstni dan

Večino najstniških let si želimo odrasti in komaj čakamo, da bomo dosegli 18. let. Ta mejnik si predstavljamo kot novo pot, nov pogled na svet in najstniki si pogosto predstavljajo, da bo po 18. rojstnem dnevu vse drugače. V mislih si že oblikujejo zabavo, pripravljajo vabila za 18. rojstni dan, delajo seznam povabljenih, lahko bi rekli, da niso v tem trenutku prav nič drugačni, kot nadebudne neveste, ki se pripravljaj na poročni dan.

Vabilo za 18. rojstni dan - Poročni bazar INKI
Vabila za 18. rojstni dan

Moramo jih razumeti, saj zanje številka 18 in 18. rojstni dan, pomeni vstop v svet odraslosti. Za vsakega posameznika pa ta prehod predstavlja nekaj drugega. Nekateri se veselijo, ker bodo končno lahko odšli na volišča in tudi oni prispevali k odločanju v državi, mnogi se veselijo, da bodo lahko brez težav vstopali v klube, kupovali alkohol in cigarete, veliko pa je takih, ki se zavedajo, da je 18. rojstni dan samo nov mejnik v njihovem življenju, ki bo poleg pravic, prinesel tudi več dolžnosti, obveznosti in odgovornosti.

 

Vabila za 18. rojstni dan in velike priprave

Vsaknajstnik je drugačen, unikaten, edinstven in zato je prav, da to tudi izžareva. Ob pripravah na praznovanje je pomembno, da se posebej posveti tudi pripravi vabil. Vabila za 18. rojstni dan  morajo biti drugačna od vabil, ki smo jih vajeni za ostale obletnice in slavja. Drugačen naj bo izgled, struktura besedila, tudi izbor besed je lahko malce bolj “začinjen”, vsekakor pa naj vabila za 18. rojstni dan, še vedno bodo vljudna, zabavna in iskriva. Seveda niso vabila edina, ki jih moramo načrtovati, tudi seznam gostov, hrane in pijače in izbir kraja slavja, ne smemo zanemariti.

Dnevnik priprav na 18. rojstni dan – zapišimo si ideje

Naredite si DNEVNIK PRIPRAV NA 18. ROJSTNI DAN, kupite prav poseben zvezek, izdelajte ga sami, lahko pa vam ga po vaših željah izdelamo tudi mi – le pište nam na info@porocni-bazar.si

 

 

 

Vabila za 18. rojstni dan in kaj zapisati

Kadar se odločimo, da bomo nekaj napisali, se nam ponavadi zatakne in smo v slepi ulici. Z veseljem vam bomo pomagali in vam poslali naš katalog besedil za vabila za 18. rojstni dan, zato nam pišite na naš naslov info@porocni-bazar.si

vabilo za 18. rojstni dan - Poročni bazar INKI
Vabila za 18. rojstni dan – besedilo

V našem katalogu lahko najdete tako verze, kot tudi besedila. Zagotovo boste lahko kaj izbrali, če pa pero še vedno ne bo

steklo, nam pošljite po mailu le podatke (ime, datum, kraj slavja, uro..) in vam bomo  mi pripravili nekaj osnutkov besedila.

Veliko je besed in verzov, ki bodo vaša vabila za 18. rojstni dan popestrili in jih naredili edinstvena.

 

 

 

 

Vabila za 18. rojstni dan – naročilo in izdelava

V naši ponudbi imamo veliko izbiro vabil za rojstne dneve, ki si jo lahko ogledate TUKAJ

Ker vabila izdelujemo sami in lahko prav vsako pripravimo po vaših željah (zamenjamo številke, barve, trakove, obliko…) si oglejte celotno ponudbo vabil, posebej pa vas vabilo, da si ogledate ponudbo vabila za 18. rojstni dan in izberete najprimernejše zase. Če v naši ponudbi ne najdete primernega vabila, nas pokličite ali nam pišite in skupaj bomo pripravili prav takšno, ki ste si ga zamislili.

Return to top of page