Skip links

KRST IN ROJSTVO

POGLEJ VSA VABILA

Rojstvo in krst sta čudovita dogodka. Vabila za krst so narejena iz kvalitetnih materialov in natisnjena z visoko kvalitetnimi tiskalniki. Vabila so plod naših idej in kreativnosti. Ob naročilu lahko spremenite barvo traku, papirja in tiska. Vabila lahko izdelamo tudi po vaših željah in idejah. Galerijo slik in nasvete, si lahko ogledate tudi na naši spletni strani www.inki-vabila.si – za ogled kliknite TUKAJ

POGLEJ VSE ZAHVALE

Po opravljenem obredu lahko povabljene razveselite z zahvalami, kamor prilepite slike vašega otoka. Na voljo veliko modelov, tudi kot okvir za sliko.

POGLEJ VSA DARILA

Boter ali botra sta osebi, ki bosta otroka spremljali vse življenje. V očeh mnogih imata posebno vlogo in zato je lepo, če ju straši tudi posebej obdarijo in se jima zahvalijo. Oglejte si našo ponudbo darilc. Rojstvo in krst naj bo za vse lep spomin.

Za spomin podarite nekaj, kar bo vaše prijatelje spominjalo na ta lep dogodek.

POGLEJ VSA DARILCA

Za spomin podarite nekaj, kar bo vaše prijatelje spominjalo na ta lep dogodek.

POGLEJ VSA DARILCA
POGLEJ VSE SVEČE

Krstni prtički so lep dodatek za krst, lahko jih kupijo starši ali boter/botra. Velika in pestra izbira, ročna izdelava.

POGLEJ VSE PRTIČKE

Izberite izmed naših kompletov, ki vsebujejo svečo in prtiček, ročno narejeni in kvalitetni izdelki. Komplet lahko kupijo straši ali boter/botra. Vsi naši izdelki imajo tudi napis.

POGLEJ VSE KOMPLETE
POGLEJ VSE NAPISE ZA TORTE
POGLEJ VSE KARTICE
Return to top of page