Skip links

Poročna vabila 2019 – kaj prinašajo trendi v 2019

NOVI TRENDI POROČNIH VABIL ZA 2019 – poročna vabila 2019

Poročna vabila 2019  Poročna sezona se počasi končuje in poročni trendi že narekujejo nove barve in smernice za leto 2019. V grobem rečeno, se oblike in modeli ne bodo precej razlikovalo od dosedanjih, dodane bodo le majhne spremembe, ki bodo le v malenkostih spremenile izgled vabil in dekoracije. Nič ne skrbite, mi že pridno sledimo svetovnim smernicam in pripravljamo nove trendovske modele.

VINTAGE OSTAJA TUDI V LETU  2019 – poročna vabila 2019

Poročna dekoracija v lesu in preprostem cvetju

Zadnja leta vse bolj v ospredje prihaja preteklost, tudi na poročnem področju. Čipke, juta, preprosti stekleni in keramični lončki, les in podobni naravni materiali, so nepogrešljivi na skoraj vsaki poročni mizi. Ob kombinaciji  starinskega in modernega, postane poročna miza prav posebna. Paziti pa moramo, da ni vsega preveč, da ne mešamo moderno in staro, preveč barv, oblik in da resnično ostanemo znotraj okvirjev, ki smo si jih zamislili.

Veliko dekoracije si lahko neveste pripravijo tudi same, vendar dovolite nam, da vam prihranimo čas in z ljubeznijo in veseljem pripravimo poročna vabila, poročno dekoracijo in  ostale poročne dodatke.

Vintage poročna vabila z mediteranskim pridihom
Cvetlična vintage poročna vabila
Poročna vabila 2019

Za vas imamo pripravljena tudi vintage poročna vabila, ki bodo zagotovo v ospredju tudi v letu 2019 – poročna vabila 2019. Vintage vabila so elegantna, a preprosta, nimajo nepotrebnih okrsakov in že s samim izgledom povedo veliko. Tudi besedila so preprosta, brez veliko teksta.

 

 

TRADICIJA OSTAJA -BELA POROKA – poročna vabila 2019

Poročna vabila 2019 – za vse, ki pa vas vintage stil ne prepriča in ste zagovorniki bele poroke, naj vas razveselimo,  bela poroka ostaja večna.

Belo vijolična kombinacija ostaja

Bela v kombinaciji z vijolično, ki je bila v letu 2018 tudi hit, bo nepogrešljiva tudi v letu 2019 – poročna vabila 2019. Zato se nikar ne odrečite tej čudoviti kombinaciji, ampak si pripravite čim več dodatkov, ki bodo vašo poroko popestrili in naredili nepozabno. Za vas imam veliko izbiro vijolično belih dodatkov. Začnite s poročnimi vabili….

Bela barva se lepo sklada tudi z vintage stilom, saj je večina čipk belih in na rjavem še posebej zasijejo.

 

Return to top of page