Kartice praskalke – skrito sporočilo

Velikokrat želimo komu sporočiti prav posebno sporočilo, morda lahko to naredite tokrat drugače. Kartice praskalke so novost v naši ponudbi. Kartice so narejene iz zelo kvalitetnega materiala in tiskane z laserskimi digitalnimi tiskalniki.

Skrivnostna sporočila – različni modeli

Kartice praskalke so lahko namenjene najrazličnejšim priložnostim. Uporabimo jih lahko za poroke, krsti, birme, obhajila, vsakodnevna sporočila, materinski dan, dan žena…

Na karticah so sporočila kot so … Bi se poročila z mano, bi se poročil z mano, postal boš očka, bi bila moja družica, postala bosta babica in dedek, bi bila moja poročna priča…

Kartice so lahko namenjene tudi družicam in družbanom Tudi njim lahko na zanimiv način postavite vprašanje. Če se sprašujete, kdo je DRUŽBAN, naj vam povemo, da so to “moške družice” in da je to izraz, ki ga najdemo tudi v SSKJ. 🙂

Na kartici je natisnjen del sporočila, kak verz, nekaj lepih besed. Tisto, kar pa želite še posebej poudariti, pa je skrito pod premazom.

Lahko nam sporočite tudi svoje besedilo in vam bomo osnutek kartice pripravili (doplačilo je 3 eur) in jo posebej za vas natisnili in pripravili.

Vsaki kartici pripada tudi kuverta, ki je v barvi vabila.

Kartice praskalke – kako naročiti

Ob naročilu, kadar želite, da se na kartici spremeni ime, namen sporočila, podpis…, Želje nam sporočite  na naš mail info@porocni-bazar.si ali nas pokličete na 041 557 613. Lahko pa ob naročilu vaše želje napišete tudi v opombe. Če je kartica naročena po naročilu, bomo kartico izdelali v 2-4 dneh Kadar pa so kartice, ki jih naročate, narejene že po vzorcu, bomo kartice odposlali v roku 2 dni.

Kartice praskalke so zelo zanimive in drugačne. Zagotovo bodo privabile nasmeh, morda tudi kakšno solzo na obraz tistega, ki ste mu kartico namenili.

Več kartic si lahko ogledate tudi na naši PINTEREST stzrani TUKAJ

Modele pa si lahko ogledate tudi na www.porocni-bazar.si pod kategorije ZABAVNE KARTICE.

Ob naročilu večih enakih kartic (3 ali več) je cena kartice 3 eur.

kartica praskalka KARTICE PRASKALKE – skri...

4,80

Sporočilo