KOMPLET ZA BIRMO

Birma je dogodek, ki ga tisti otroci, ki obiskujejo verouk, z veseljem pričakujejo. To je za njih velik dogodek, saj se zberejo sorodniki in prijatelji. Prav zaradi tega, smo za vas pripravili velik izbor darilca in vabila za birmo. Da bo vse v stilu, smo za vas pripravili komplet za birmo, ki ga sestavlja vabilo in darilna škatlica. Škatlice so prazne, tako, da lahko v njih sami kaj zapakirate, lahko pa vam na vašo željo, damo v škatlice karkoli tudi mi (ob doplačilu).

KOMPLET ZA BIRMO – opis

Kot smo že napisali, je komplet za birmo sestavljen iz vabila in škatlice. Vabila so različna in so vedno v kombinaciji s škatlico. Vabila lahko  imajo pentljico ali so brez nje.  Komplet za birmo je narejen iz 250g perl papirja (svetleč papir), v primeru, da ima vabilo pentljico, pa je ta narejena iz satenastega traku.  V ceni kompleta je všteto oblikovanje, tisk in kuverta, ki je bele barve, je debelejša in se zapira na špic. Po želji in doplačilu 0,20 eur, lahko zunanjost kuverte tudi potiskamo z obhajilnim motivom (npr. motiv, ki je na vabilu).

KOMPLET ZA BIRMO – kako naročiti

Na naši spletni strani, si lahko izberete komplet in izdelke enostavno daste v košarico, v opombah pa nam zapišite, kaj želite, da napišemo na škatlico in kakšno besedilo bi želeli imeti v vabilu. Besedilo za vabilo nam lahko pošljete tudi na mail info@porocni-bazar.si

BIRMA IN DODATNA PONUDBA

V naši ponudbi izdelkov za birmo, vam ponujamo komplet za birmo, prav tako pa lahko naročite izdelke posamično, vendar je pri tem cena nekoliko višja. Ponudbo naših vabil za birmo, darilc za birmo si lahko ogledate na naši SPLETNI TRGOVINI, veliko izdelkov je objavljenih tudi na INSTAGRAM PROFILU,  vse novosti pa vam dnevno prikazujemo na naši FACEBOOK strani. Tudi na naši PINTEREST strani, lahko najdete naše izdelke. Vabimo vas, da si vse dobro pogledate in veseli bomo, če se odločite za naročilo. Za vsa vprašanja smo vam na voljo na naši email naslovu info@porocni-bazar.si lahko pa nas tudi pokličete na 041 557 613.

Komplet za BIRMO BIRKMPL 02

2,70