Skip links

Krstni konfet KRDAR 106

Krstni konfet KRDAR 106

2,40 1,60

AKCIJA Krstni konfet  škatlica z bonboni

na zalogi 30 kom – zalogo prosim preverite na info@porocni-bazar.si

 

 

Opis

KRSTNI KONFET

Ob krstu je lepo, če povabljenim za spomin nekaj podarimo. Krstni konfet ali darilca so lahko zelo različna, najpogosteje pa se stranke odločajo za razne angelčke, darilne škatlice, mošnjički in drobne pozornosti. Krstni konfet je je lahko narejen iz papirja, čipke, blaga, odvisno od želje stranke. Ker vsa naša darilca pripravljamo sami – so ročno narejeni in povsem naš izdelek, vam lahko konfete pripravimo tudi v stilu vabil, zato vam ponujamo tudi komplete – vabilo in konfeti – ponudbo si oglejte na naši spletni strani TUKAJ

KRSTNI KONFET – majhno darilce

Krstni konfet ponavadi podarimo družini ali paru, lahko pa jih pripravimo tako, da so del namizne dekoracije in so darilo za vsakega posameznika. Lahko so v različnih barvah, prav vsak konfet pa ima napisni listič, na katerega napišemo ime otroka in datum krsta.

KRSTNI KONFET – kako naročiti

Ko izberete krstni konfet, ki se vam zdi, da je “ujel” vaš pogled, izdelek položite v košarico, v košarici napišite količino, ki jo želite, v opombe pa vas prosim, da napišete ime otroka in datum krsta.

KRSTNI DODATKI

V naši ponudbi darilc in dodatkov za krst, vam ponujamo še vrsto drugih reči. V ponudbi imamo še krstne sveče, prtičke, ponosni pa smo na našo bogato ponudbo krstnih vabil. Vse to si lahko ogledate na naši spletni strani www.porocni-bazar, lahko pa nas obiščete na naši FB – kliknite TUKAJ, strani, kjer vas vsaki dan razveseljujemo z novimi in trendovskimi izdelki. Bogato ponudbo in naše izdelke, pa vam predstavljamo tudi na naši INSTAGRAM strani – z ogled kliknite TUKAJ. Veliko slik naših izdelkov pa najdete tudi na naši PINTAREST  strani.

V ceni konfeta je napisni listič že vštet v ceno. Krstni konfet  Lahko prilagodimo tudi barvno, vendar je potrebno poslati povpraševanje, saj vseh izdelkov ne moremo dobaviti v vseh barvah.

Return to top of page