Naprsni šopki

Naprsni šopki so zelo pomemben del vsake poroke in poročnega slavja, saj povežejo  svate, ženina in nevesto.  Že v preteklosti je bilo tako, le da so v preteklosti bili šopki preprosti , narejeni iz cvetja,  ki so ga našli v okolici doma, danes pa so naprsni šopki prave umetnine. Sveže cvetje pa so zamenjali najrazličnejši materiali. Naprsni šopki so lahko narejeni iz različnih materialov in imajo lahko zelo različne načine pripenjanja.

Izdelki so kreativni in kvalitetni

Naše naprsne šopke izdelujemo ročno in so narejeni iz kvalitetnih materialov. Ponavadi majo trakove iz satena in organce, dodani so razni tanki trakovi, ki šopek naredijo še bogatejši. V nekaterih modelih dodajamo tudi razne perlice, kristalčke, metuljčke… Naprsni šopki so lahko tudi različnih barv. Ker šopke izdelujemo sami, vam lahko naredimo tudi kakšne po vaših željah.

Kako izbrati in naročiti

Naprsne šopke ponavadi izberemo glede na barvno temo poroke in stil poroke. Lahko so večji ali manjši, odvisno od tega, ali bodo imeli cvetje, trakove… Pomembno je tudi, da se odločite, na kakšen način boste šopke pripenjali. Klasično je s posebnimi t.i. sponkami . ki so pripravljene posebej za naprsne šopke. Ker pa si marsikatera ženska, zaradi finih oblačil, ne želi pripeti naprsnega šopka, je možno tudi pripenjanje z magnetki ali kot zapestnica na roki. Najpogosteje se mladoporočenca odločita, da bosta imela za moške klasične naprsne šopke s sponko (moška oblačila ponavadi niso tako občutljiva), za ženske pa pripravita  zapestnice. Stil in model šopka sta povsem enaka, le da imata različen način pritrjevanje.

Ne priporočamo vam pripenjanja z obojestranskim selotejpom ali kakšnimi drugimi variantami, saj bodo svatje šopke izgubili in zagotovo ne bodo služili svojemu namenu.

Naprsni šopki bodite v trendu

V naši ponudbi poročnih izdelkov neprestano pripravljamo novosti, tako si lahko zadnje trende vedno ogledate na naših spletnih straneh. Oglejte si našo ponudbo in galerijo slik na FB strani TUKAj, na PINTEREST starni TUKAJ, lahko pa obiščete tudi našo spletno stran www.porocni-bazar in si tukaj ogledate še preostalo ponudbo za ogled kliknite TUKAJ

Vsak dan pa vam bomo predstavili kaj novega tudi na naši INSTAGRAM strani, zato za ogled kliknite TUKAJ

Vedno pa nas lahko tudi pokličete na 041 557 613 ali nam pišete na info@porocni-bazar.si

Naprsni šopki PNŠ 135

1,90

Sporočilo
Extra subtotal:0,00
Total price:1,90