POROČNE KUVERTE

Poročne kuverte so lep dodatek vašim poročnim vabilom.  To so kuverte, ki imajo posebne dodatke, ki popestrijo sam izgled vabila. Kuverte so personalizirane, kar pomeni, da imajo motiv, ki je rdeča nit vaše poroke, vaših tiskovin.  Ta motiv je nekako vpleten v kuverto.. Najpogosteje so to dodatki na notranji strani vabila, mi temu rečemo, da so kuverte oblazinjene. Lahko pa so kuverte potiskane tudi na zunanji strani. Kuverte so v različnih velikostih in oblikah.

POROČNE KUVERTE – v ceni ali kot doplačilo

V naši ponudbi vsakemu vabilu pripada kuverta, ki je bela ali krem mat. V ponudbi pa imamo tudi naravne – eko kuverte, ki so pri vabilih, ki imajo osnove v tej bavi, prav tako v ceni vabila. Te kuverte so tudi v ceni vabila. Kuverte so 120g  – torej debelejše od navadnih pisemskih kuvert in se zapirajo na špic.

V kolikor pa se odločite, da bi želeli imeti kuverte, ki so potiskane ali imajo dodano notranjo stran, v tem primeru pa je potrebno kuverte doplačati. Doplačila za take kuverte so od 0,30 eur – 0,50 eur, odvisno je kaj in koliko se je potiskalo.

POROČNE KUVERTE – tisk naslovov in pošiljatelja

Mnogi želijo imeti običajne kuverte, ki nimajo nobenega posebnega potiska, želeli pa bi imeti natisnjene naslove povabljenih. Tudi to vam ponujamo. Vi nam morate posredovati imena in mi vam jih natisnemo. Cena tega je 0,20 eur po kom za potisk imen. Imena nam morate posredovati v računalniški obliki, da pri prepisovanju ne bi prišlo do napak.

POROČNE KUVERTE –  kako naročiti

V kolikor želite imeti ob vabilu te personalizirane poročne kuverte, nam to sporočite na mail ali nas pokličite na 02 2512 009. Lahko pa nam to sporočite že ob naročilu vabil pod opombe. Ponudbo teh poročnih kuvert si lahko ogledate na naši spletni strani TUKAJ

Novosti in trenutno aktualne modele, pa si lahko ogledate tudi na naši socialnih omrežjih FB in INSTAGRAM.

Velik izbor fotografij naših izdelkov – vabil in kuvert, pa lahko nahdete tudi na PINTEREST strani.

poročne kuverte POROČNE KUVERTE PORKV 01

0,45