Poročni kompleti

Če želite na svoji poroki imeti skozi vso poroko neko rdečo nit, je lepo če podarite svatom tiskovine, ki so v kompletu. Poročni kompleti vsebujejo poročno vabilo in zahvalo, ki sta navadno narejena iz enakega materiala, imata enake vzorce, trakove in sta vizualno zelo povezana.

Poročni kompleti

Poročni kompleti vsebujejo vabilo in zahvalo, lahko pa le tem prilagodimo tudi ostalo dekoracijo, kot so sedežni red, jedilni listi, table dobrodošlice, vinske etikete… Na kompletih se vedno pojavlja enak vzorec, barvne pentljice…

Ob nakupu poročnega kompleta je cena nižja, kot če bi kupili vsak izdelek posebej. V kompletu lahko dobite tudi tiskovine – vabila, ki niso objavljene v kompletu, ampak jih za vas z veseljem izdelamo.

Poročni kompleti – kako naročiti

Izberite poročni komplet, ki vam najbolj ustreza in nam pod opombe napišite kaj naj napišemo na vaše vabilo in zahvalo. Besedilo za obe tiskovini nam lahko napišete pod opombe oz. nam pošljete vaše želje na naš mail info@porocni-bazar.si

Lahko nas tudi pokličete na 02 2512 009 in nam sporočite vaše želje. V kolikor vabilo/zahvala dopuščata spremembe, nam le te tudi sporočite (sprememba barve traku, barve napisa…)

Poročni kompleti

Poročni kompleti so med mladoporočenci zelo priljubljeni, zato vas vabimo, da si jih dodatno ogledate še na naši FB strani TUKAJ, ali na naši spletni trgovini  TUKAJ. Veliko vzorcev pa najdete tudi na našo PINTEREST strani TUKAJ.

V ceni zahvale in vabila je že všteta kuverta in tisk. V primeru posebnih kuvert, ki so znotraj potiskane, se kuverta doplača 0,20 eur.

Poročni kompleti VABILO in ZAH...

4,80

Sporočilo
Izbira kuverte *
Extra subtotal:0,00
Total price:4,80