Poročni kozarci

Na vsakem poročnem slavju mladoporočenca nazdravita s svati, spijeta zdravico. Zakaj ne bi tega storila s prav posebnimi unikatnimi in ročno izdelanimi kozarci. To lahko storita iz povsem običajnih kozarcev, lahko pa zdravico začinita s posebnimi poročnimi kozarci.  Poročni kozarci so namenjeni pitju svatovskega vina in zdravici mladoporočencev na poročni zabavi. Kozarca sta na peclju iz stekla in sta zelo elegantna.

Poročni kozarci v stilu poroke

Vse naše izdelke izdelujemo sami in zato vam bomo tudi poročne kozarce pripravili v stilu preostale poročne dekoracije. Kozarci so ročno narejeni in dekoracija je pritrjena na zunanjo stran kozarca, notranjost je primera uporabi.  Kozarce krasijo najrazličnejši dodatki, ki so lahko povsem v stilu vaše poroke, oz v stilu izbrane dekoracije. Kozarci niso primerni za umivanje pod tekočo vodo, saj bi se lahko dekoracija uničila. Pred uporabo kozarce le dobro obrišite z mokro krpo in enako storite po uporabi. Poročne kozarce dobite v lični embalaži iz valovite lepenke, ki vam omogoča varen način shranjevanja.

Poročni kozarci – kako naročiti

Med naši ponudbo poročnih kozarcev si izberite komplet, ki vam najbolj ustreza. Če želite, da spremenimo kakšno malenkost na kozarcu, nam na mail info@porocni-bazar.si  ali pod opombe pri spletnem naročilu, to sporočite in če je izvedljivo, vam bomo to z veseljem naredili. Lahko nas tudi pokličete na 041 557 613.

Poročni kozarci

Našo široko ponudbo poročnih kozarcev in preostalih poročnih dodatkov si lahko ogledate na naši FB strani – kliknite TUKAJ.

Naše izdelke lahko spremljate tudi na INSTAGRAMU in na PINTEREST strani.

Na naši strani Poročni bazar INKI – www.porocni-bazar.si  si lahko ogledate tudi preostalo našo poročno ponudbo, z veseljem se bomo prilagodili tudi vašim željam in vam pripravili izdelke, ki bodo popestrili vaše poročno slavje.

Veliko naših izdelkov si lahko ogledate tudi na našem YOU TUBE kanalu, kjer smo za vas pripravili veliko video posnetkov naših izdelkov, nasvetov…

poročni kozarci Poročni kozarci (2 kom) POKO 0...

22,00