Vabila za srebrno poroko

Petindvajset let skupnega življenja je čas za praznovanje srebrne poroke. Zakonca sta skupaj preživela vzpone in padce, lepe in manj lepe trenutke in zagotovo je prav, da ta veličasten trenutek proslavita s svojimi najbližjimi, prijatelji in znanci. Vabila za srebrno poroko so čudovit način,  da svojce, prijatelje in znance povabite na poročno slavje. Srebrna poroka je poseben trenutek, ko lahko obnovita poročno zaobljubo, si ponovno izmenjata prstane in pripravita zabavo.

Vabila za srebrno poroko

Vabila za srebrno poroko so ponavadi preprosta, v krem ali zlatih tonih. Vabila lahko krasijo satenasti trakovi ali kakšne naravne vrvice, skratka vse, kar nekako nakazuje moč, ljubezen, predanost in predanost drug drugemu. Vabila so lahko različnih oblik, prevladujejo pa kvadratna vabila, ki se odpirajo navzgor ali na levo stran. Pisava in besedilo je lahko po lasni izbiri. Vabila za srebrno poroko imajo ponavadi srebrn trak, ki krasi sprednjo stran vabila.

Vabila za srebrno poroko – kako naročiti

Ko ste si izbrali vabilo, dajte izdelek v košarico in napišite količino vabil. Pod opombe lahko zapišete besedilo vabila. Če vam tak način naročanja ne ustreza, nas lahko tudi pokličete na 041 557 613 in vam bomo z veseljem pomagali. Lahko pa naročilo posredujete tudi na mail info@porocni-bazar.si

Vabila za srebrno poroko – naročilo in plačilo

Vabila lahko naročite, kot je že bilo rečeno preko spleta, po mailu oz. nas lahko pokličete. Plačilo je možno po povzetju ali po predračunu – želen način plačila lahko označite v naročilu.

Več naših vabil in našo ponudbo si lahko ogledate tudi na naši spletni trgovini www.porocni-bazar.si

Spremljate pa nas lahko tudi na naši FB strani TUKAJ ali na naši instagram strani TUKAJ

Vabila za srebrno poroko bodo zagotovo razveselila vaše najdražje, vam pa pričarala nasmeh na usta.

Vabila za SREBRNO POROKO SREOB...

1,95