Vabilo za krst

Vabilo za krst je namenjeno prvemu večjemu dogodku v družini. Vabilo sporoča družini, prijateljem in znancem, da straši pripravljajo manjšo zabavo, kjer bodo svojemu novemu družinskemu članu dali krstno ime.

Vabilo za krst

Vabilo za krst je narejeno iz tršega papirja in ima na sprednji strani različne krstne vzorce ali ljubke motive, ki so povezani s krstom. Barva papirja je lahko bela, krem ali smetanasta. Papir pa je lahko v mat ali perl izvedbi.. Doplačilo za perl papir 0,15 eur). Vabilo lahko krasi satenasta pentljica in najrazličnejši dodatki.

Zadnje čase so zelo moderna vabila s fotografijo otroka. V kolikor se odločite za naročilo tovrstnih vabil, vas prosim, če nam na mail info@porocni-bazar.si  posredujete fotografijo vašega otroka. Mi vam jo bomo oblikovali in dodali vabilu. Če se ne morete odločiti katero izbrati, nam jih lahko pošljete tudi več in mi vam bomo pripravili osnutek z različnimi motivi. Pripravljene osnutke vam bomo posredovali na mail in vam olajšali odločitev. Fotografije naj bodo kvalitetne in ostre, posnete so lahko tudi s pametnim telefonom.

Če vam je všeč tip določenega vabila, bi pa želeli na tem vabilu drugačen motiv – angelček, medvedek, ovčke…, nam to napišite v opombah ali na naš mail info@porocni-bazar.si in vam bomo z veseljem pripravili vabilo po vaših željah.

Kako naročiti

Na naši spletni strani www.porocni-bazar.si – kliknite TUKAJ  si izberite vabilo. ki vam najbolj ustreza. Ob naročilu v košarico dodajte vabilo, pod opombe, pa nam sporočite še besedilo. lahko pa nam besedilo pošljete tudi na naš mail info@porocni-bazar.si

Opis izvedbe izdelka

Vabilo ima v ceni všteto kuverto, oblikovanje in tisk. V kolikor želite imeti perlasto kuverto ali art kuverto – potiskane kuverte, nam to sporočite. Perlaste kuverte so doplačilo 0,50 eur, art kuverte pa 0,20 eur.

Za vse informacije nas lahko tudi pokličete na 02 2512 009

Našo preostalo ponudbo pa si lahko ogledate na naši FB strani TUKAJ ali Instagram strani TUKAJ, lahko pa obiščete našo Pinterest stran TUKAJ in preverite našo ponudbo

vabilo za krst Vabilo za krst REK10

2,30

Sporočilo
Izbira kuverte *
Extra subtotal:0,00
Total price:2,30